FLAT TLL

A yellow playground to live in. Milan / Italy / 2016

21
21 Love 971 Visits Published

The main idea behind the project is to transform the apartment into a big playground for the clients’ three young children. Being no construction work needed, the intervention may be considered a proper installation based on the insertion of one single element repeating and changing in each room: a yellow steel tubular structure. The structure modifies defining how the space must be used, redefining it and giving a merrier and different look to the rooms of the house. Between kitchen, dining and living room it creates a fitted wall shifting from bookshelf to a climbing structure for the kids to play. From here the structure goes on invading the sleeping areas. Each one of the children’s bedrooms is equipped with a different yellow steel furniture to sleep, play and study.

21 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The main idea behind the project is to transform the apartment into a big playground for the clients’ three young children. Being no construction work needed, the intervention may be considered a proper installation based on the insertion of one single element repeating and changing in each room: a yellow steel tubular structure. The structure modifies defining how the space must be used, redefining it and giving a merrier and different look to the rooms of the house. Between kitchen,...

    Project details
    • Year 2016
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture
    Lovers 21 users