TRANSFORMATION OF A FLAT

Zlin Region / Czech Rep. / 2016

0
0 Love 160 Visits Published

The apartment, which is turned into an oasis of colour with natural elements.


The ground plan of the flat remained unchanged, just some of the doors were walled up and some were widened. The brick changing room with a sliding door is now in the hallway. The old formica core was replaced by brick and extended. Now the hallway to the kitchen does not take up too much space. Thanks to this, a long sink with two faucets and a spacious shower can be in the bathroom. The entrance to the bathroom is through the sliding pocket door, which does not block the way to the kitchen. The kitchen is now in a room with plenty of natural light. The kitchen counter is also under the windows and the owners can enjoy the view from the window during breakfast time. This counter is also practical when somebody is cooking.


The dining table is located in the living room and it is close to the kitchen. The library with a bar and practical storage space for documents and correspondence is next to the dining table. The other equipment of this room includes a sofa with a coffee table, TV furniture and paintings on the walls.


The bedroom is located in the other half of the flat. The colour scheme matches the rest of the interior. There is interesting wooden 3D cladding above the head board and wallpaper with a natural theme on the opposite wall.


The study room and the future children's room is located next to the bedroom. Decorative wallpaper with a neutral theme has been chosen to suit the features of the room.


The colours in the whole apartment are unified and mostly brown tones dominate with white, lime-green and black accents. The floor is the same in the whole space. Stone wall cladding in light brown tones is in the hallway. You can see it immediately upon entering the flat. The colors of the bathroom and separated toilet match the kitchen.


The whole flat has enough storage space. It is very inconspicuous.


This realization is the next successful project of the ON-LINE cooperation with the client.

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The apartment, which is turned into an oasis of colour with natural elements. The ground plan of the flat remained unchanged, just some of the doors were walled up and some were widened. The brick changing room with a sliding door is now in the hallway. The old formica core was replaced by brick and extended. Now the hallway to the kitchen does not take up too much space. Thanks to this, a long sink with two faucets and a spacious shower can be in the bathroom. The entrance to the bathroom is...

    Project details
    • Year 2016
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture / Modular/Prefabricated housing / Refurbishment of apartments