I2-house

Nagasaki / Japan / 2014

3
3 Love 349 Visits Published

Considering the environment of the house, the protection of privacy, bringing natural light and wind inside and using the site floor area optimally become the theme and concept of the designing. Several strategies are implemented, such as omitting the fence, build a vertical connected light court from the second floor to the ground floor,  use light-through and air-through material in the central balcony of second floor, and arrange the rooms around light court.

3 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Considering the environment of the house, the protection of privacy, bringing natural light and wind inside and using the site floor area optimally become the theme and concept of the designing. Several strategies are implemented, such as omitting the fence, build a vertical connected light court from the second floor to the ground floor,  use light-through and air-through material in the central balcony of second floor, and arrange the rooms around light court.

    Project details
    • Year 2014
    • Work finished in 2014
    • Client Mr.Ide
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design
    Lovers 3 users