Y8-house

Nagasaki Prefecture / Japan / 2015

2
2 Love 468 Visits Published

House of wood and stone was built in quite residential area at the top of the hill in Sasebo, Nagasaki Prefecture.Living, dining, office and the Japanese-style room on the second floor could be turned into a 23 tatami mats free open space when the movable screen on the japanese style room is removed.


In addition,the indirect ceiling lights in the living and dining room was designed continuous from the red cedar floor move through stone wall TV board lead to the ceiling on the top creating a rhythmic sense within a modern style living and dining space.

2 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    House of wood and stone was built in quite residential area at the top of the hill in Sasebo, Nagasaki Prefecture.Living, dining, office and the Japanese-style room on the second floor could be turned into a 23 tatami mats free open space when the movable screen on the japanese style room is removed. In addition,the indirect ceiling lights in the living and dining room was designed continuous from the red cedar floor move through stone wall TV board lead to the ceiling on the top creating a...

    Project details
    • Year 2015
    • Work finished in 2015
    • Client Mr.Yamane Yuji
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design
    Lovers 2 users