Coblence Studio

New York / United States / 2005

1
1 Love 210 Visits Published

Main issue for this project was to get the entrance and secretary areas a natural lighting though they were not directely located on the facade.
All the walls confining this area are built with a glass frame through the whole top area so to not loose the privacy of the offices on the other side. A long red wall, 2.5 meters high, divides the secrtery area from the archives becomes an exhibition wall for a collection of drawings. The use of the color is always the same but each time with a different color tone keeps a fluidity between spaces.
A punctual lighting emphasises the artwork exposed.

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Main issue for this project was to get the entrance and secretary areas a natural lighting though they were not directely located on the facade.All the walls confining this area are built with a glass frame through the whole top area so to not loose the privacy of the offices on the other side. A long red wall, 2.5 meters high, divides the secrtery area from the archives becomes an exhibition wall for a collection of drawings. The use of the color is always the same but each time with a...

    Project details
    • Year 2005
    • Work finished in 2005
    • Status Completed works
    • Type Offices/studios / Interior Design
    Lovers 1 users