Yantai Sales Center

Yantai / China / 2013

55
55 Love 4,349 Visits Published
This sales center is designed as a square box in an enclosed garden. The two floors contain both information, leisure, functional as financial areas. On the second floor there are model apartments built on a scale of 1:1. In a abstract way nature has been brought into the building by adding a organic second skin in front of the glass structure. This second skin is a transparent pattern of bamboo panels, fixed on a steel frame. Which is recyclable and can, and shall, be reused later, for the sales center will remain here maximum five years. The organic bamboo filter is opened on one side completely where the building focuses on the garden with its pond and trees.
55 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This sales center is designed as a square box in an enclosed garden. The two floors contain both information, leisure, functional as financial areas. On the second floor there are model apartments built on a scale of 1:1. In a abstract way nature has been brought into the building by adding a organic second skin in front of the glass structure. This second skin is a transparent pattern of bamboo panels, fixed on a steel frame. Which is recyclable and can, and shall, be reused later, for the...

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2013
    • Client China Resources Land
    • Status Completed works
    • Type Shopping Malls / Showrooms/Shops
    Lovers 55 users