Tlv Home

Tel Aviv / Israel

30
30 Love 1,982 Visits Published
The design of the house in Tlv Israel was about planning that respects the place of "home" - characterized by very comfortably and light and increasing spaces. Planning home décor and soft light using large openings from every corner of the house there is a reflection of the outside in order to create a natural transition and can get out to the garden and pool in a kind of dialogue between the court house, and to allow the entry of light and air, the design is characterized by the choice of natural materials such as Iron wood and stone. An iron wall in functional separation between open and Shell staircase And contains a media unit, fireplace and storage place (bar)
30 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    The design of the house in Tlv Israel was about planning that respects the place of "home" - characterized by very comfortably and light and increasing spaces. Planning home décor and soft light using large openings from every corner of the house there is a reflection of the outside in order to create a natural transition and can get out to the garden and pool in a kind of dialogue between the court house, and to allow the entry of light and air, the design is characterized by the choice of...

    Lovers 30 users