ristorante per cleary gottlieb
a light box
milano / Italy / 2011

Project Details

Info

In a 1960’ Gio Ponti building right in the centre of Milan, the international law firm CGSH has ex­panded its existing offices, developing a multipur­pose space in the basement of the building. The main challenge of the project concerned the lack of direct sun light and the need to ensure appropri­ate sound and thermal insulation. Hence, the idea of realizing an external “light box” made of glass, with a wooden functional ring on the inside, so to leave out the existing structure and plants of the ...

Other Projects

This Project has 6 lovers

Posts & Comments
See 0 Comments
FREE DOWNLOAD

© 2012/2013 - Archilovers.com®
registered trademark of Edilportale.com S.p.A. - VAT n° IT05611580720 Terms of use | Privacy | Contact us | Faqs | Site Map | Adv | Tips