Cosgriff House

Annandale / Australia / 2013

Project Details

Info

A substantial lower ground room is inserted under the original fabric, harnessing the fall in the site towards the rear. It extends deeply beneath the existing dwelling and outwards towards the garden to transform the original dwelling in combination with the re-crafted rear of the ground floor above.

Both levels accept a modestly-sized lightweight addition which extrapolates existing wall alignments, gutter levels and enclosing wall heights - that at once, extends and subverts existing geometries ...

Other Projects

Archiproducts Products

60 | Stackable stool
Stackable wooden stool
K65 | Stool
High wooden stool
PIENI UNIKKO | Cushion
Square cotton cushion
SKYGARDEN
Gypsum pendant lamp
Posts & Comments
See 0 Comments
FREE DOWNLOAD

© 2012/2013 - Archilovers.com®
registered trademark of Edilportale.com S.p.A. - VAT n° IT05611580720 Terms of use | Privacy | Contact us | Faqs | Site Map | Adv | Tips